“DIGITAAL MAAR VOORAL PERSOONLIJK"

Uitvaart

Vraag uw adviseur
Assurantiekantoor J.C de Lange heeft diverse mogelijkheden om u te verzekeren voor uw uitvaart. Onze adviseur helpt u graag om een goede keuze te maken, rekening houdend met uw wensen en financiële mogelijkheden. De premie van uw polis hangt af van het verzekerde bedrag en de periode waarvoor u premie wilt betalen. Ook uw leeftijd telt mee.

Verzekerd zijn van een volledig verzorgde uitvaart kost minder dan u denkt. Wilt u meer informatie?
Maak dan een afspraak met onze adviseurs.

Heeft u al een uitvaartverzekering?
Een begrafenis of crematie verloopt tegenwoordig heel anders dan een jaar of tien geleden. Dat zal u in uw eigen omgeving ook zeker zijn opgevallen. De kans is aanwezig dat uw bestaande polis tekort schiet voor de uitvaart die u nu wenst. Steeds meer maakt men bijvoorbeeld gebruik van een aula, een uitgebreide koffietafel of meer volgauto’s. Bovendien zijn de basiskosten van een uitvaart de laatste jaren aanzienlijk gestegen. Een uitvaart kost tegenwoordig al gauw tussen de € 7.000 en € 10.000 en met bijzondere wensen kan dit al snel verder oplopen. Als u een polis al enige geleden heeft afgesloten is de kans groot dat het verzekerde bedrag niet meer voldoende is. Controleer of uw polis nog voldoende dekking biedt.

Voor de juiste premie kunt u het beste contact opnemen met het kantoor, tel.0251-241824 of mail: info@jcdelange.nl. Harry de Lange kunt u hierin adviseren.

Aangesloten bij:

adfiz
team JC de Lange

Contact

Assurantiekantoor J.C. de Lange
Scheldestraat 28
1966 TE Heemskerk

0251-241824
info@jcdelange.nl