“DIGITAAL MAAR VOORAL PERSOONLIJK"

Links

www.adfiz.nl
Adfiz is de grootste branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. De leden van Adfiz hebben samen ruim 1600 vestigingen in Nederland. Financieel adviseurs die lid zijn van Adfiz zijn actief in verzekeringen, pensioenen en/of financiële planning, zijn professioneel en deskundig, zoeken naar constante verbetering en die hechten aan maatschappelijke waardering voor hun werk.

www.polisvoorwaardenonline.nl
Voor iedereen die op zoek is naar de juiste polisvoorwaarden en ze nu moet hebben onderhoudt MoneyView Polisvoorwaarden Online. Met Polisvoorwaarden Online heeft u altijd de beschikking over de juiste polisvoorwaarden, zonder gedoe en zonder kosten. U kunt gratis alle aanwezige documenten op de site bekijken, printen en downloaden.

www.belastingdienst.nl
Leuker kan de belastingdienst het niet maken, wel makkelijker. Dat bewijzen ze met deze site. U vindt hier alle ins en outs over ons belastingstelsel.

www.notaris.nl
Een informatieve site voor zowel particulieren als bedrijven. U vindt hier onder andere informatie over samenlevingsvormen, erfrecht, het kopen van een huis, maar ook over rechtsvormen of het boerenbedrijf.

www.kifid.nl
Bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, kortweg Kifid kunt u terecht met een klacht over een financieel product of een financiële dienst. Is uw klacht behandelbaar, dan probeert de Financiële Ombudsman te bemiddelen tussen u en de financiële dienstverlener. Indien dit niet lukt of de Ombudsman vindt dat bemiddeling geen zin heeft, dan neemt de Geschillen­commissie een beslissing. Op deze manier helpt Kifid consumenten binnen de juridische mogelijkheden.

Aangesloten bij:

adfiz
team JC de Lange

Contact

Assurantiekantoor J.C. de Lange
Scheldestraat 28
1966 TE Heemskerk

0251-241824
info@jcdelange.nl