“DIGITAAL MAAR VOORAL PERSOONLIJK"

Aansprakelijkheid

De Aansprakelijkheid Verzekering Particulieren, kortweg de AVP genoemd, is een belangrijke verzekering. U als particulier kunt aansprakelijk worden gesteld door een ander persoon indien u die persoon schade berokkent. Dit kan materiële schade zijn of erger letselschade. Vooral in het laatste geval kan het leiden tot hoge schadebedragen. Daarom adviseren wij onze klanten altijd om deze verzekering af te sluiten.

Onder de AVP-gezin-polis is er dekking voor alle gezinsleden en huisdieren die op hetzelfde adres wonen als de verzekeringsnemer.

Bijvoorbeeld
Stel dat een van uw gezinsleden met de fiets tegen een geparkeerde auto valt en daarbij schade toebrengt aan die auto. De schade kan dan via de AVP worden geregeld.
Stel dat uw hond of kind plotseling de weg op rent en tegen een fietser botst. Fiets is kapot maar de fietser is ook gewond geraakt. Zowel de materiële schade aan de fiets als de letselschade van de fietser wordt geregeld via uw AVP.

Bent u zelfstandig ondernemer dan kunt u zich verzekeren tegen toegebrachte schade uit zakelijk bron via de AVB (Aansprakelijkheids Verzekering Bedrijven)
Deze verzekering is echt noodzakelijk. Schadeclaims kunnen aardig oplopen.

Zie voor premie-informatie onderstaande link.

Klik hier voor het berekenen van uw premie.

Aangesloten bij:

adfiz
team JC de Lange

Contact

Assurantiekantoor J.C. de Lange
Scheldestraat 28
1966 TE Heemskerk

0251-241824
info@jcdelange.nl